Harmonizáló, utaztató masszázs (szerző: Sziráki Anett)

Harmonizáló, utaztató masszázs

 

Van amikor a masszázs magával tud ragadni, amikor az elméd természetes módon le tud csendesülni, de van amikor ehhez plusz segítségre van szükség. 

Erősebb Férfi minőségre, akinek erejével, összehangoltan együtt tudunk segíteni. Összekapcsolva test és szellem szintjén, összekapcsolva a Női és a Férfi energiákat.

A Nő feladata a test blokkjainak oldása érintéssel, masszázzsal, hol erősebben, hol gyengédebben, letisztítva, vagy feltöltve. 

A Férfi feladata a szellem blokkjainak oldása, utaztatás Dobbal, hanggal, energiával. 

Test és Szellem együttes harmonizálása által az elme és a lélek is lecsendesedik. 

Masszázs által aktivizálódik a test öngyógyító ereje, segít a méregtelenítésben, erősíti az immunrendszert, a bőrt rugalmassá, selymessé teszi, a fáradt lelket felüdíti. 

Szellemi utazással egybekötve, a tudat is megpihen, nyitottabbá válhat az intuíciók, a megérzések, Isteni, Szellemi tanítások felé. Megláthatjuk lelki elakadásainkat, tisztánlátásunk fejlődhet. 

 

Testi panaszok, mindig a lélekben gyökereznek. “A test betegsége, a lélek betegsége.”

Testtájaink fájdalma, rámutathat az adott energia központ, csakrák gyenge, vagy helytelen működéseire. Az energiaközpontok gyengeségének okainál fontos, hogy megértsük, mi miért történik a testünkben. Amikor már fáj, akkor a lélek már zokog. 

Ok, okozat feltárásban, is szívesen segítségedre lehetünk, Női és Férfi oldalról is feltárva. Hiszen másként lát egy Nő és másként lát egy Férfi. A két minőség összegzése segít az igazi okok meglátásához. Fontos elmondanom, hogy kizárólag a masszázs sok esetben, csupán tüneti kezelés. El lehet mulasztani a fájdalmat rövid időre, de a hosszútávú gyógyuláshoz, mélyebb megértés és komoly szellemi munka, lélekterápia szükséges. 

 

Hiszem, hogy:

"Az érintés gyógyító ereje megváltoztatja fizikai és érzelmi állapotunkat és érzékenyebbé teszi az embereket a szeretetre."

 

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, szeretettel várunk!

 

Sziráki Anettvissza a olvasnivalóhoz


---
vissza az elejére