Elvonulások az ősök útján (szerző: Majercsik János Oguz)

Elvonulások az ősök útján

 

Szelek szárnyán szabadon - Tavaszi elvonulás

Nap tüze pirkad - Nyári elvonulás

Földnek méhe átölel - Őszi elvonulás

Vizek árján megpihenve - Téli elvonulás

 

Őseink természeti hitvilágán alapuló tanítások, negyedévenként, három napos elvonulások keretein belül. A lépések a természet rendjét követik. Minden elvonulás a civilizáció ártalmaitól távoli, természetes, nomád körülmények között történik.

 

A hétvégék alatt fokozatosan, lépésről-lépésre lehet megismerni a természeti népek életszemléletét, a sámán-táltos technikákat, és ezek alkalmazását saját mindennapi életünkben, melyek hatására kinyitjuk tudatunkat a szellemi világ felé, ápoljuk kapcsolatunkat gyökereinkkel, őseinkkel.

 

A tanítások útján elsajátítunk különböző légzéses és testtartásos transz-gyakorlatokat, melyek segítenek minket a feszültségek, traumák feloldásában és a belső egyensúly megtalálásában.

 

Megismerkedünk a lélekutazással – régi magyar nevén révüléssel, melynek során felvesszük a kapcsolatot saját segítő állatainkkal és szellemi tanítóinkkal, ők segíthetnek nekünk válaszokat találni életünk fontos kérdéseire. 

Felfedezzük a világfát, amely összeköti az eget és a földet, magába foglalja az egész világegyetemet. Gyökerei lenyúlnak az alsó világba, koronája átér a felső világba, ágai között van a nap és a hold. A régi táltosok tudták miként közlekedjenek e fán. Ilyenkor elrejtőztek e világban, szellemük messzi útra indult, megmászták a tetejetlen fát, hetedhét határon is túlra jutottak. Közvetítetek a látható és szemnek láthatatlan világ között, megkeresték az elveszett lelket, gyógyítottak, üzeneteket hoztak az ősök szellemeitől.

 

Olyan gyógyító módszerekkel ismerkedünk meg, mint a lélekvisszahívás, léleksúlylevétel, életfagyógyítás, hangsátor, őserő ébresztés, melyekkel segíthetünk önmagunk és mások lelki gondjain, mentális zavarain, pszichés betegségein, fizikai problémáin, szembenézhetünk félelmeinkkel, tágíthatjuk világszemléletünket, megtapasztalhatjuk a megváltozott tudatállapotban végzett szellemi munka jótékony hatását.

 

A tanítás során megismerhetjük a sámáni szemlélet életérzését és életmódját elméletben és gyakorlatban egyaránt, megtapasztaljuk a lélekutazást, azaz a révülést,

az állat-táncot, amelyben erőállatunkra rátalálunk, az izzasztó kunyhó tisztitó erejét, többféle transzot előidéző testtartást és más szertartásokat és ősi, bölcs tanításokat.    

 

Majercsik János Oguzvissza a olvasnivalóhoz


---
vissza az elejére