• Tanítások az ősök útján-Hatodik Lépés

    Dátum: 2018-11-24 - 2018-11-25
    Időpont: Szombat-Vasárnap

    Helyszín: Börzsöny - Királyháza

  Tanítások az ősök útján

   

  1. Lépés: A révülés alapjai

  2. Lépés: Ismerkedés az erővel

  3. Lépés: Szellemvilág

  4. Lépés: Tanítók és segítők

  5. Lépés: Lélekgyógyászat

  6. Lépés: További gyógyítások

  7. Lépés: A félelem

  8. Lépés: Az erő útján

  9. Lépés: Szabadság

   

  Őseink természeti hitvilágán alapuló tanítások két éven keresztül, három havonta, két napos hétvégi elvonulások keretein belül. A lépések egymásra épülnek, a természet rendjét követik, ezért ajánlott sorrendben végigjárni őket. Minden elvonulás a civilizáció ártalmaitól távoli, természetes, mégis minden szempontból komfortos körülmények között történik.

   

  A hétvégék alatt fokozatosan, lépésről-lépésre lehet megismerni a természeti népek életszemléletét, a sámán-táltos technikákat, és ezek alkalmazását saját mindennapi életünkben, melyek hatására kinyitjuk tudatunkat a szellemi világ felé, ápoljuk kapcsolatunkat gyökereinkkel, őseinkkel.

  A tanítások útján elsajátítunk különböző légzéses és testtartásos transz-gyakorlatokat, melyek segítenek minket a feszültségek, traumák feloldásában és a belső egyensúly megtalálásában.

  Megismerkedünk a lélekutazással – régi magyar nevén révüléssel, melynek során felvesszük a kapcsolatot saját segítő állatainkkal és szellemi tanítóinkkal, ők segíthetnek nekünk válaszokat találni életünk fontos kérdéseire. 

   

  Megtanulunk közlekedni az életfán, amely összeköti az eget és a földet, magába foglalja az egész világegyetemet.

  Olyan gyógyító módszerekkel ismerkedünk meg, mint a lélekvisszahívás, rebirthing (újraszületés) légzés, izzasztó kunyhózás, parázson-járás melyekkel segíthetünk önmagunk és mások lelki gondjain, mentális zavarain, pszichés betegségein, fizikai problémáin, szembenézhetünk félelmeinkkel, tágíthatjuk világszemléletünket, megtapasztalhatjuk a megváltozott tudatállapotban végzett szellemi munka jótékony hatását.

   

  A tanítás során megismerhetjük a sámáni szemlélet életérzését és életmódját elméletben és gyakorlatban egyaránt. 

  Ezeken kívül megtapasztaljuk a lélekutazást, azaz a révülést,

  az erőállat-táncot, amelyben erőállatunkra rátalálunk, az izzasztó kunyhó szertartást, többféle transzot előidéző testtartást és más szertartásokat és ősi, bölcs tanításokat.    

   

  Majercsik János Oguz

  www.osokutja.hu

  osokutja@gmail.com

  +36 30 970 7304

   

  >> vissza a bejegyzésekhez <<
   ---
vissza az elejére