• Vizek árján megpihenve - Téli elvonulás

    Dátum: 2016-02-19 - 2016-02-21
    Időpont: Péntek - Vasárnap

    Helyszín: Nógrád megye - Cserkútpuszta

  Vizek árján megpihenve - Téli elvonulás

   

  2016. február 19 – 21.

  Nógrád megye, Cserhátszentiván, Cserkútpuszta 

   

  Ezen az elvonuláson a tél és a víz jegyében a tisztulásra, belső csendre helyezzük a hangsúlyt. Életfa gyakorlatok, diádozás, csillagokba való utazás, szellemkenu, szabadban való túrák mikre lehet majd számítani. 

  Közös indulás péntek délelőtt Budapestről, visszafelé vasárnap délután Cserhátszentivánról. Évszaknak megfelelő meleg ruhával, élelemmel, hálózsákkal, zseblámpával, jegyzetfüzettel mindenki készüljön. Valamint csörgővel, dobbal, gyertyával és mindazzal mi segíthet az elmélyülésekben. 

  További információk és részletek személyesen. Ha jönni szeretnél, kérlek, mindenképpen jelez vissza mielőbb akkor is, ha már régebben ezt megtetted felém.

   

  Az elvonulásokról bővebben…

   

  Szelek szárnyán szabadon - Tavaszi elvonulás

  Nap tüze pirkad - Nyári elvonulás

  Földnek méhe átölel - Őszi elvonulás

  Vizek árján megpihenve - Téli elvonulás

   

  Őseink természeti hitvilágán alapuló tanítások, negyedévenként, három napos elvonulások keretein belül. A lépések a természet rendjét követik. Minden elvonulás a civilizáció ártalmaitól távoli, természetes, nomád körülmények között történik.

   

  A hétvégék alatt fokozatosan, lépésről-lépésre lehet megismerni a természeti népek életszemléletét, a sámán-táltos technikákat, és ezek alkalmazását saját mindennapi életünkben, melyek hatására kinyitjuk tudatunkat a szellemi világ felé, ápoljuk kapcsolatunkat gyökereinkkel, őseinkkel.

   

  A tanítások útján elsajátítunk különböző légzéses és testtartásos transz-gyakorlatokat, melyek segítenek minket a feszültségek, traumák feloldásában és a belső egyensúly megtalálásában.

   

  Megismerkedünk a lélekutazással – régi magyar nevén révüléssel, melynek során felvesszük a kapcsolatot saját segítő állatainkkal és szellemi tanítóinkkal, ők segíthetnek nekünk válaszokat találni életünk fontos kérdéseire. 

  Felfedezzük a világfát, amely összeköti az eget és a földet, magába foglalja az egész világegyetemet. Gyökerei lenyúlnak az alsó világba, koronája átér a felső világba, ágai között van a nap és a hold. A régi táltosok tudták miként közlekedjenek e fán. Ilyenkor elrejtőztek e világban, szellemük messzi útra indult, megmászták a tetejetlen fát, hetedhét határon is túlra jutottak. Közvetítetek a látható és szemnek láthatatlan világ között, megkeresték az elveszett lelket, gyógyítottak, üzeneteket hoztak az ősök szellemeitől.

   

  Olyan gyógyító módszerekkel ismerkedünk meg, mint a lélekvisszahívás, léleksúlylevétel, életfagyógyítás, hangsátor, őserő ébresztés, melyekkel segíthetünk önmagunk és mások lelki gondjain, mentális zavarain, pszichés betegségein, fizikai problémáin, szembenézhetünk félelmeinkkel, tágíthatjuk világszemléletünket, megtapasztalhatjuk a megváltozott tudatállapotban végzett szellemi munka jótékony hatását.

   

  A tanítás során megismerhetjük a sámáni szemlélet életérzését és életmódját elméletben és gyakorlatban egyaránt, megtapasztaljuk a lélekutazást, azaz a révülést,

  az állat-táncot, amelyben erőállatunkra rátalálunk, az izzasztó kunyhó tisztitó erejét, többféle transzot előidéző testtartást és más szertartásokat és ősi, bölcs tanításokat.  

   

  Majercsik János Oguz

  www.osokutja.hu

  osokutja@gmail.com

  +36-30-970-7304


  >> vissza a bejegyzésekhez <<
   ---
vissza az elejére