• A mese útja

    Dátum: 2015-04-19
    Időpont: Vasárnap 11:00 - 17:00

    Helyszín: Nagymaros - Sigil Kávéház

  A mese útja

   

  Azoknak a mesemunka iránt érdeklődőknek szól ez a meghívó, akik szívesen vennének részt egy olyan önismereti jellegű csoportmunkában, melynek célja az un. varázsmesék szimbólumvilágában való elmélyülés lehetősége.

  Munkánk során a mesére, mint „belső” térképre tekintünk, amely által ráláthatunk saját életünk eseményeinek, történéseinek a természetére, megtalálhatjuk a nehézségekből kivezető utat, mivel a mese útmutatása megoldási módokat kínál, a hagyomány tapasztalatai alapján.
  A közös utazáshoz a Kristálygömb című mesét hívjuk meg, melynek világába Majercsik János Oguz sámán gyakorlatok által segíti a belépésünket.
  A mese terében a „tudó mező” útmutatása alapján fogunk tájékozódni, melyet Réti Andrea rendszerterapeuta- családállító kísér.
  Közös munkák célja az, hogy a mese világába belépve, üzenetét élménnyé formálva, és az elindulást támogató erőket megidézve, lehetőséget teremtsünk egy olyan belső utazásra, mely során az utazó találkozhat önmaga legjobb részével, a benne élő legfőbb jóval, vagyis a saját kristálygömbjével.

   

  Mivel a csoportlétszám korlátolt, ha felkeltettük érdeklődésedet, várjuk előzetes bejelentkezésedet 

  Réti Andreánál - retiandi@gmail.com; 30/ 974 5125 vagy 

  Majercsik János Oguznál –osokutja@gmail.com; 30/970 7304.

  Ha kérdésed van a programmal kapcsolatban, írj, vagy hívj minket bátran. 

  Az általunk használt módszerekről, és rólunk többet pedig a www.osokutja.hu oldalon ill. a www.nohastudio.hu oldalán a felnőtt programok- rendszerterápia címszó alatt tudhatsz meg.

  Szeretettel várjuk a mese szereplőit, és hőseit.


  >> vissza a bejegyzésekhez <<
   ---
vissza az elejére