• Elvonulások az ősök útján - Nap tüze pirkad

    Dátum: 2014-08-25 - 2014-08-31
    Időpont: Hétfőtől - Vasárnapig

    Helyszín: Nógrád megye - Cserkútpuszta

  Elvonulás az ősök útján - Nap tüze pirkad

  2014.08.25. - 08.31.

  Hétfő - Vasárnap

  Nógrád Megye - Cserkút Puszta

   

  Az egy hetes elvonulás során külső és belső tapasztalások által egyé válunk a tűzszellemmel, erejével dolgozunk elakadásainkon, félelmeinken, segítségével megtanulunk bízni önmagunkban és a körülöttünk lévő világban. Ebben támogatnak minket a természet erői, az elmélyülések, csoporttársaink. 

  Tisztulunk majd az izzasztó kunyhókban, felszabadítjuk belső erőnket a transztánccal, rebirthinggel (transzlégzéssel) gyógyítjuk elakadásainkat, diádozással mélyítjük önismeretünket, parázsonjárással oldjuk félelmeinket, elmélyülünk a révülés technikákban. Igény szerint látomáskérő kiülésre is van lehetőség. A szellemi gyakorlatok mellet lesznek kirándulások, tábortűz körüli beszélgetések, játékos és humoros meglepetések is. A részvétel nem csak felnőtteknek, hanem kamaszoknak és serdülőknek is javasolt. Természetesen lehet rövidebb időre, akár csak egy-két napra is csatlakozni.

   

  Amit ajánlott hozni:

  Hálózsák, törülköző, tisztasági eszközök, evőeszközök, zseblámpa, mécses, kényelmes réteges ruházat, kunyhós öltözet, ennivaló. Mindenki úgy készüljön, hogy az erdő közepén leszünk ahol nincs villany, gáz stb.

  Indulás hétfőn délben az Örs vezér tértől, visszafelé vasárnap délben a háztól. 

  További információk és részletek személyesen.

   

  Majercsik János Oguz

  www.oguz.hu

  majercsikjanosoguz@me.com

  +36-30-970-7304


  >> vissza a bejegyzésekhez <<
   ---
vissza az elejére