• Tanítások az ősök útján - További gyógyítások

    Dátum: 2013-09-27 - 2013-09-29
    Időpont: Péntektől - Vasárnapig

    Helyszín: Nógrád megye - Cserkútpuszta

  Tanítások az ősök útján – További gyógyítások

   

  1.Lépés: A révülés alapjai

  2.Lépés: Ismerkedés az erővel

  3.Lépés: Szellemvilág

  4.Lépés: Tanítók és segítők

  5.Lépés: Lélekgyógyászat

  6.Lépés: További gyógyítások

  7.Lépés: A félelem

  8.Lépés: Az erő útján

  9.Lépés: Szabadság

   

  Őseink természeti hitvilágán alapuló tanítások két éven keresztül negyedévenként egy három napos elvonulás keretein belül. A hétvégék alatt fokozatosan, lépésről-lépésre meg lehet ismerni a természeti népek életszemléletét, a sámán-táltos technikákat. Valamint azt is hogyan tudjuk ezeket alkalmazni a saját életünkben. A lépések egymásra épülnek, a természet rendjét követik ezért ajánlott sorrendben végigjárni őket. Minden elvonulás a civilizációtól távol a természetben nomád körülmények között történik.

   

  A hatodik lépés időpontja 2013.szeptember 27-28-29 (péntek, szombat, vasárnap) helyszíne Nógrád megye, Cserhátszentiván, Cserkútpuszta (erdei tanya). Közös indulás péntek délelőtt 12:00 órakor az Örs vezér tértől, visszafelé vasárnap délután négykor a háztól.

   

  A három nap alatt továbblépünk a gyógyítás útján, lesz rebirthing légzés, betegség kiszívása, különleges gyógyító lélekutazások, igény szerint lélekvisszahívást is lehet kérni.

   

  Amit ajánlott hozni:

  Hálózsák, polifoam, törülköző-tisztasági eszközök, evőeszközök, zseblámpa, csörgő, dob, kényelmes réteges meleg ruházat, ennivaló a három napra (könnyebb vissza fogott étkezésre érdemes készülni). Mindenki úgy készüljön, hogy az erdő közepén leszünk ahol nincs villany, gáz stb. A fürdőszoba a patakparton van a szálláshoz legalább egy félórát kell gyalogolni a falutól.

   

  További információ és részletek személyesen. Ha jönni szeretnél, kérlek, mindenképpen jelez vissza mielőbb akkor is, ha már régebben ezt megtetted felém.

   

  Majercsik János Oguz

  www.osokutja.hu

  majercsikjanosoguz@me.com

  +36-30-970-7304

   


  >> vissza a bejegyzésekhez <<
   ---
vissza az elejére