• Tanítások az ősök útján - Tanítók és Segítők

    Dátum: 2013-03-15 - 2013-03-17
    Időpont: Péntektől - Vasárnapig

    Helyszín: Nógrád megye - Cserkútpuszta
  Tanítások az ősök útján
   
  1.Lépés: A révülés alapjai
   
  2.Lépés: Ismerkedés az erővel
   
  3.Lépés: Szellemvilág
   
  4.Lépés: Tanítók és segítők
   
  5.Lépés: Lélekgyógyászat
   
  6.Lépés: További gyógyítások
   
  7.Lépés: A félelem
   
  8.Lépés: Az erő útján
   
  9.Lépés: Szabadság
   
  Őseink természeti hitvilágán alapuló tanítások két éven keresztül, negyedévenként, három napos elvonulások keretein belül. A lépések egymásra épülnek, a természet rendjét követik, ezért ajánlott sorrendben végigjárni őket.
   
  A hétvégék alatt fokozatosan, lépésről-lépésre lehet megismerni a természeti népek életszemléletét, a sámán-táltos technikákat, és ezek alkalmazását saját mindennapi életünkben, melyek hatására kinyitjuk tudatunkat a szellemi világ felé, ápoljuk kapcsolatunkat gyökereinkkel, őseinkkel.
   
  A tanítások útján elsajátítunk különböző légzéses és testtartásos transz gyakorlatokat, melyek segítenek minket a feszültségek, traumák feloldásában és a belső egyensúly megtalálásában.
   
  Megismerkedünk a lélekutazással – régi magyar nevén révüléssel, melynek során felvesszük a kapcsolatot saját segítő állatainkkal és szellemi tanítóinkkal, ők segíthetnek nekünk válaszokat találni életünk fontos kérdéseire. Megtanulunk közlekedni az életfán mely, összeköti az eget és a földet, magába foglalja az egész világegyetemet.
   
  Olyan gyógyító módszerekkel ismerkedünk meg, mint a lélekvisszahívás, rebirthing (újraszületés) légzés, gőzkunyhózás, melyekkel segíthetünk önmagunk és mások lelki gondjain, mentális zavarain, pszichés betegségein, fizikai problémáin, szembenézhetünk félelmeinkkel, tágíthatjuk világszemléletünket, megtapasztalhatjuk a megváltozott tudatállapotban végzet szellemi munka jótékony hatását.
   
  További információk és részletek személyesen. 
   
  Majercsik János Oguz

  >> vissza a bejegyzésekhez <<
   ---
vissza az elejére