• Tanítások az ősök útján - Szellemvilág

    Dátum: 2012-12-07 - 2012-12-09
    Időpont: Péntek - Vasárnap

    Helyszín: Nógrád megye - Cserkútpuszta
  Tanítások az ősök útján
   
  1.Lépés: A révülés alapjai
  2.Lépés: Ismerkedés az erővel
  3.Lépés: Szellemvilág
  4.Lépés: Tanítók és segítők
  5.Lépés: Lélekgyógyászat
  6.Lépés: További gyógyítások
  7.Lépés: A félelem
  8.Lépés: Az erő útján
  9.Lépés: Szabadság
   
  Őseink természeti hitvilágán alapuló tanítások két éven keresztül, negyedévenként, három napos elvonulások keretein belül. A lépések egymásra épülnek, a természet rendjét követik, ezért ajánlott sorrendben végigjárni őket. Minden elvonulás a civilizációtól távoli, természetes, nomád körülmények között történik.
  A hétvégék alatt fokozatosan, lépésről-lépésre lehet megismerni a természeti népek életszemléletét, a sámán-táltos technikákat, és ezek alkalmazását saját mindennapi életünkben, melyek hatására kinyitjuk tudatunkat a szellemi világ felé, ápoljuk kapcsolatunkat gyökereinkkel, őseinkkel.
  A tanítások útján elsajátítunk különböző légzéses és testtartásos transz gyakorlatokat, melyek segítenek minket a feszültségek, traumák feloldásában és a belső egyensúly megtalálásában.
  Megismerkedünk a lélekutazással – régi magyar nevén révüléssel, melynek során felvesszük a kapcsolatot saját segítő állatainkkal és szellemi tanítóinkkal, ők segíthetnek nekünk válaszokat találni életünk fontos kérdéseire. Megtanulunk közlekedni az életfán mely, összeköti az eget és a földet, magába foglalja az egész világegyetemet.
  Olyan gyógyító módszerekkel ismerkedünk meg, mint a lélekvisszahívás, rebirthing (újraszületés) légzés, gőzkunyhózás, melyekkel segíthetünk önmagunk és mások lelki gondjain, mentális zavarain, pszichés betegségein, fizikai problémáin, szembenézhetünk félelmeinkkel, tágíthatjuk világszemléletünket, megtapasztalhatjuk a megváltozott tudatállapotban végzet szellemi munka jótékony hatását.

  >> vissza a bejegyzésekhez <<
   ---
vissza az elejére