• Tanítások az ősök útján – A révülés alapjai

      Dátum: 2012-06-01 - 2012-06-03
      Időpont: Péntektől vasárnapig.

      Helyszín: Nógrád megye - Cserkútpuszta

    Tanítások az ősök útján

    1.Lépés: A révülés alapjai

    2.Lépés: Ismerkedés az erővel

    3.Lépés: Szellemvilág

    4.Lépés: Tanítók és segítők

    5.Lépés: Lélekgyógyászat

    6.Lépés: További gyógyítások

    7.Lépés: A félelem

    8.Lépés: Az erő útján

    9.Lépés: Szabadság

    Őseink természeti hitvilágán alapuló tanítások két éven keresztül, negyedévenként, három napos elvonulások keretein belül. A lépések egymásra épülnek, a természet rendjét követik, ezért ajánlott sorrendben végigjárni őket. Minden elvonulás a civilizációtól távoli, természetes, nomád körülmények között történik.

    A hétvégék alatt fokozatosan, lépésről-lépésre lehet megismerni a természeti népek életszemléletét, a sámán-táltos technikákat, és ezek alkalmazását saját mindennapi életünkben, melyek hatására kinyitjuk tudatunkat a szellemi világ felé, ápoljuk kapcsolatunkat gyökereinkkel, őseinkkel.

    A tanítások útján elsajátítunk különböző légzéses és testtartásos transz gyakorlatokat, melyek segítenek minket a feszültségek, traumák feloldásában és a belső egyensúly megtalálásában.

    Megismerkedünk a lélekutazással – régi magyar nevén révüléssel, melynek során felvesszük a kapcsolatot saját segítő állatainkkal és szellemi tanítóinkkal, ők segíthetnek nekünk válaszokat találni életünk fontos kérdéseire. Megtanulunk közlekedni az életfán mely, összeköti az eget és a földet, magába foglalja az egész világegyetemet.

    Olyan gyógyító módszerekkel ismerkedünk meg, mint a lélekvisszahívás, rebirthing (újraszületés) légzés, gőzkunyhózás, parázsonjárás melyekkel segíthetünk önmagunk és mások lelki gondjain, mentális zavarain, pszichés betegségein, fizikai problémáin, szembenézhetünk félelmeinkkel, tágíthatjuk világszemléletünket, megtapasztalhatjuk a megváltozott tudatállapotban végzet szellemi munka jótékony hatását.


    >> vissza a bejegyzésekhez <<
     ---
vissza az elejére